Valpköpare

Den 31 mars 2024 har Jasmine (Sweet Desires Princess Jasmine) åkt med matte Ulrika Eriksson och husse Roger Eriksson till Borås och som kommer även ha sällskap sin halvsyster Luna (Sweet Desires Magnificent Magnolia) som är vid samma ålder ungefär. Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsamman!!! 

 

Den 12/09-2023 har både Sweet Desires Trustable Timothy och Sweet Desires Supreme Sebastian flyttat med matte Natalie i Örebro!!
Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsamman

 

Den 24/08-2023 har Sweet Desires Awesome Ariel som kommer att kallas Ariel åkt med sin matte Nina Bergström i Vallentuna! Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsammans!!!

 

Den 10/7-2023 har Sweet Desires Precious Poppy som kommer kallas för Happie åkt med sin matte Veronica Christensson (kennel Westving's) hem till Göteborg.
Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsamman!!!

 

Den 9/7-2023 har Sweet Desires Magic Marigold som kommer kallas för Maggan åkt med sin matte Sanna Oscarsson hem till Göteborg. Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsammans!!!

 

Den 8/7-2023 har Sweet Desires Dorable Daffodil och Sweet Desires Gorgeous Gardenia som kommer kallas för Robbie och Ciara åkt med sin matte Carina Nordström och husse Mika hem till Hedemora. Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsamman!!!

Den 7/7-2023 har Sweet Desires Magnificent Magnolia som kommer kallas för Luna åkt med sin matte Ulrika Eriksson och husse Roger Eriksson hem till Borås. Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsamman!!!

 

Den 11/2-2023 har Sweet Desires Queen Elizabeth "Liza" och Sweet Desires Queen Victoria "Vivi" flyttat till sitt nya hem hos Gunvie Hammarström och Ronja Hammarström, vi önskar de lycka till med tjejerna och eftersom de är sålda med bibehållen avelsrätt kommer vi se de i framtiden!!!

Den 17/8-2022 har Sweet Desires Brightling Stardust flyttat hos Tina Lundin som även äger Sweet Desires Sieur Porthos "Elvis" som de är halv bröde!
Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsamman!!

Den 17/8-2022 har även Sweet Desires Esther Stardust "Siri" flyttat hos Helena Göing !!
Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsammans!!!

Den 17/8-2022 har även Sweet Desires Shining Stardust "Stella" flyttat hos Nina Lindström!!
Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsammans!!

Den 4 september 2021 har Sweet Desires King George flyttat till sitt nya hem hos Pernilla Magnusson i Stockholm/Hässelby!!
Lycka till med King George, hoppas ni får många underbara år tillsammans!!

Den 4 september 2021 har Sweet Desires King Richard flyttat till sitt nya hem hos Marita Gustafsson i Norrköping!!
Lycka till med King Richard, hoppas ni får många underbara år tillsammans!!

Den 4 september 2021 har Sweet Desires King Arthur flyttat till sitt nya hem hos Sirpa Brandt i Enköping!!
Lycka till med King Arthur "Hjalle", hoppas ni får många underbara år tillsammans!!

Den 28 december 2020 har Sweet Desires Nina Ricci "Nina" flyttat hos sin nya familj matte Solveig Sundstrand husse Björn Sundstrand och lilla Maya (Phalene valp 5 månader) i Stallarholmen. Vi önskar er lycka till och att ni får många underbara år tillsammans!

 

Den 17 Oktober 2020 Sweet Desires Sieur Porthos "Elvis" har flyttat hos familjen Tina Lundin i Huddinge. Så nu önskar vi lycka till med Elvis och att ni får många underbara år tillsammans!

 

Den 24 augusti 2020 har Sweet Desires Mighty Artemis "Elsa" flyttat till sin nya hem med matteMary Bergman i Skövde. Lycka till med Elsa, hoppas ni får många roliga stunder tillsammans!

Den 22 augusti 2020 har Sweet Desires Mighty Zeus "Zimba" flyttat hem till familjen
Therese Ståhl och Linus Ståhl i Lillkyrkan! Lycka till med Zimba, hoppas ni får många roliga stunder tillsammans!

 

Den 22 augusti 2020 har Sweet Desires Mighty Apollo "Nando" flyttat till sin nya hem med matte
Sandra Erikssoni Tullinge. Lycka till med Nando, hoppas ni får många roliga stunder tillsammans!

Den 21 augusti 2020 har Sweet Desires Mighty Aphrodite "Evie" flyttat hem till familjen
Ognjen Valter Lauseger i Solna. Lycka till med Evie, hoppas ni får många roliga stunder tillsammans!

 

Den 6 juni 2020 flyttade Sweet Desires Ralph Lauren "Tilo" i Växjö med sin nya familj hos Evelina Lekman, vi önskar han och hans nya familj lycka till!!!

 

Den 5 juni 2020 flyttade Sweet Desires Marc Jacobs "Fonzie" med sin nya matte Kristina Jonsson i Upplands Väsby, vi önskar han och hans nya matte lycka till!!!

 

Den 11 Mars 2020 flyttade Sieur Athos till Ryssland i Moskva hos Elena Zaytseva!!! Vi önskar han och hans nya familj lycka till!!

 

Den 8:e February 2020 flyttade Marley till sitt nya hem i Hudiksvall med husse Michael Andrèn. Vi önskar han och hans nya familj lycka till!!

 

Den 19 January 2020 flyttade Sweet Desires Sieur Aramis "Sigge" till sitt nya hem på Åland med matte Erica och husse Oscar...vi önskar han och hans nya familj lycka till!!!


 free web counter Counter Powered by  RedCounter
pagerank check