Presentation

SWEET DESIRES KENNEL

Jag heter Christina Konstantinidou men kallas för Chris. Jag är född i Sverige och uppväxt i Stockholm.

Jag flyttade med mina föräldrar till Grekland när jag var 16 år gammal. 1996 innan jag flyttade skaffade jag mig min första Papillon tik från Katrineholm. 1997 tog jag min första kull och det blev en tikvalp som jag behöll. Då hade jag två Papillon tikar som gav mycket glädje i mitt liv. De var av de första Papillon som fanns i Grekland då.

Sen mötte jag min make som jag fortfarande är gift med och fick två underbara barn. När båda mina tjejer lämnade mig vid 15 och 14 års ålder blev jag mycket ledsen. Då skaffade jag en spets, men saknade fortfarande en Papillon i mitt liv.

Min dröm var att flytta tillbaka till Sverige och skaffa mig Papillon igen. Man brukar säga en gång Papillon, alltid Papillon.

I januari 2012 flyttade  jag och min familj tillbaka till Sverige. Det tog ett år innan jag kom i kontakt med Bitte Skog (Pappilove's kennel) och jag köpte min underbara Pappilove's Quiggley som jag kallar för Micke...min Micke mus.

Då började min dröm gå i uppfyllelse. Jag blev så himla glad att jag fick en Papillon i mitt liv igen. Efter ett år skaffade jag mig Mickes halvbrorsa Pappilove's Smiling Smilax "Marley".

Mitt intresse för Papillon blev ännu starkare och jag började med utställningar, det var så roligt att kunna träffa många människor med samma kärlek som jag hade för Papillon. Samma år kom Lindatorps Tiburtius "Toddy" av Geine Edenius (Lindatorps kennel)  in i mitt liv. Honom tränade jag för utställningar. Det gick jättebra med honom och när han blev 2 år gammal blev han Svensk Utställning Champion.

Samma dag min Toddy fick sitt SE UCH titel blev han pappa till fem underbara valpar i Norge. En dag jag aldrig kommer glömma.

Min Kellika's Mighty Mythos föddes samma dag hos Sylvia Van Zuiden (Kellika's kennel) som är efter min Toddy. Efter ytterligare 2 år skaffade jag mig äntligen två Papillontikar, en från Pappilove`s och en från Lindatorps kennel. Dessa två kommer jag starta min uppfödning med.

De är två underbara tikar...Nelly (Pappilove's Zparkle) och Betty (Lindatorps Nice And Sweet Nathalia)!!! 

Den 18-07-16 fick jag min kennelnamnsintyg "Sweet Desires" från SKK som har blivit godkänt av FCI.

Vi bor i Spånga/Stockholm i ett två våningshus med egen liten gård. Där vi bor har vi nära till skog som vi kan ta långa härliga promenader och hundarna får springa lösa i våra stora hundgård.

Alla hundar är våra familjemedlemmar och valparna växer upp med oss och få otroligt mycket omsorg och kärlek! De växer upp med barn och miljötränas från första början.

Målet är att kunna föda upp sunda och friska individer som följer alla rasstandard.

Här bor vi!!!

Våra lilla gård som vi kan slappna av.

När det är sommar och varmt kommer poolen fram för hundarna!!!

En sommarkväll där hundarna slappnar av efter promenaden!!!

Promenad in i skogen med gänget!!!

Toddy spanar från altanen!!!

Nelly är en så glad tjej!!!

Killarna springer!!!

Marley njuter utsikten!!!

Far och son!!!

Gänget ute på promenad!!!

Killarna på promenad!!!

Några söta rumpor!!!

Snabba Papillon!!!

Toddy och Mythos 

Betty och Nelly när de var valpar!!!

Micke mus!!!

SE UCH Lindatorps Tiburtius "Toddy"

Promenad med tjejerna Betty och Nelly!!!

Micke och Jag badar i Medelhavet i Grekland när vi åkte för semester!!!

Våra hundar är familjemedlemmar och när vi åker för semester, följer de med oss och njuter. Här badar Marley och Jag i Medelhavet i Grekland!!!

Vi får många fjärilar varje sommar på våra fjärilsbuskarna vi har runt hela vårt hus!!!

Några fjärilar på våran fjärilsbuske!!!

Har en jättefin tavla med min Toddy gjord av konstnären Catarina Vizsla!!!

Mina två stamtikar Nelly och Betty...konstnär: Catarina Vizsla

 

 

 
 - Länkar

 - Köpa Valp Av Oss

Nyhetsbrev!!!

Om DU vill bli informerad när vi har nyheter...skriv in ditt email här under!!!

Sidan Uppdaterat:

2019-07-25

 free web counter Counter Powered by  RedCounter
pagerank check