Köpa Valp Av Oss

ATT KÖPA VALP FRÅN SWEET DESIRES KENNEL

Vi är glada att ni fattat tycke för just vår ras, Papillon. Papillon är en mycket personlig och härlig ras och vi vill gärna att ni tänker igenom några saker som är av stor betydelse för oss som uppfödare. Att skaffa en liten papillon valp är ett stort beslut.

Tag gärna kontakt med oss i god tid innan valpköpet. Vi svarar gärna på eventuella frågor och funderingar eller informerar om rasen. Kom och hälsa på oss och hundarna! Så klart vill vi träffa våra blivande valpköpare innan ett valpköp. Det är viktigt att det känns tryggt och bra både för oss som uppfödare och för Er som valpköpare. Även efter valpköpet finns vi självklart tillgängliga för råd och stöd närhelst det behövs.

Alla våra valpar föds och bor inne tillsammans med oss under hela valptiden. På så vis blir de vana vid barn, människor och andra hundar från ett tidigt stadium. Givetvis får de även vara ute när åldern och vädret tillåter detta. Tveka inte att ta kontakt med mig!

 

Vid försäljning av valp är/medföljer det:

*Den minst 8 veckor

*Den veterinärbesiktad(ej äldre än 7 dagar) och chipmärkt

*Den vaccinerad och avmaskad

*SKK Köpeavtal

*SKK Stamtavla

*3-års dolda fel försäkring i Agria

*Meriterade föräldrar

*Valpfoder för första tiden

*Halsband och koppel

*Filt och leksak med mamma och syskonlukt

*Support dygnet runt

Vid mailkontakt önskar vi en kort presentation om ER samt höra vad ni har för planer och förhoppningar med er kommande hund. Vi har inte kölista utan tar emot intresseanmälningar och placerar ut valparna i de hem där de kommer bäst till sin rätt, för allas skull.

Om du funderar på att skaffa en papillon, tänk på att...

 

Att tänka på innan valpköp:

-Finns det risk för allergi i familjen?

-Hur bor ni, hur har ni det med rastningsmöjligheter?

-Finns det någon hemma på dagarna eller måste valpen/hunden
vara ensam och i så fall hur länge?

-Kan hunden följa med er på de aktiviteter ni har idag, förutom arbete,
eller måste den vara ensam?

-Har ni någon som kan ställa upp och passa hunden om det skulle behövas?

-Man kan råka ut för plötsliga utgifter om hunden blir sjuk.
Naturligtvis skall man ha hunden försäkrad, men det kan ändå bli
höga kostnader för medicin och annat. Finns ekonomin till det?

Miljö:

Vi föder upp våra hundar i hemmiljö dvs de är med oss överallt i hemmet. De första veckorna tillbringar valparna i lugn och ro med sin mamma, men vid 3-4 veckors ålder socialiseras dom med resten av hundarna. Dom blir vana vid andra hundarna i huset, olika miljöer, ljud, att åka bil m.m.
Vi tar emot valpspekulanter efter att valparna fyllt 6 veckor.

Innan vi bestämmer oss för att eventuellt sälja en valp till just dig/er, vill vi träffa er personligen, så vi kan känna att det känns bra och etablera en god kontakt, både för er som valpköpare och oss som uppfödare.
Vi önskar hålla kontakt med våra valpköpare även efter att valpen flyttat till sitt nya hem.
När valpen reser härifrån har den med sig ett litet valppaket med mat den är van vid att äta, leksak, filt som doftar mamma och syskon och lite extra småsaker.

Valpen är chipmärkt, registrerad i SKK, veterinärbesiktigad och vaccinerad samt  försäkrad mot dolda fel i 3 år, vi förutsätter att ni försäkrar er valp när ni hämtat den.  Valpen levereras tidigast vid 8 veckors ålder.
Vi ställer ut våra hundar och ser det som ett plus om du som valpköpare även vill testa på att ställa ut hunden, men detta är inget krav från oss.

Fråga oss!

Vi finns alltid tillgängliga för hjälp och vi svarar alltid på frågor eller funderingar!
Vi är mycket måna om alla våra valpar/hundar och vill att de ska få ett så bra liv som möjligt,
så därför väntar vi hellre på rätt köpare än säljer till första person som är intresserad.
Vi har inte något kösystem utan säljer till dem vi anser mest lämpliga.

 

Ni kan när som helst höra av er om ni har problem med valpen eller bara vill berätta hur det går, vi hjälper gärna till så mycket vi kan.

Vi kan inte garantera för någon av våra valpar att de kommer att bli säkert vinnare som vuxna! Bettet kan tyvärr gå fel när de växer upp. Även storleken och vikten som vuxen, kan inte bli bedömd ibland när de är runt vid 3-4 månader. Om ni vill ha en säkert vinnare, då rekommenderar vi er att köpa en vuxen hund.

Känner ni att detta känns rätt är ni välkommna att kontakta oss för att prata om dessa härliga hundar, som Papillon är!

Vi följer självklart SKK’s regler, riktlinjer och lagar.

 

 

 

 

Glöm inte din uppfödare!


Jag visste från dag ett att inte alla valpar kunde stanna. Att förbereda dem för livet tog många timmar varje dag. Jag älskar varje minut att se dem utvecklas och trivas. Att hjälpa dem att upptäcka världen fyller mig med stolthet. Veckorna är numrerade, aldrig tillräckligt med tid. Jag oroar mig, även om jag vet att valparna kommer att ha det bra. Jag litar på dig med den här valpen och hoppas att du förstår, jag handplockade just dig och förväntar dig att följa planen. Fortsätt att ge nya upplevelser varje dag, sluta aldrig träna och inkludera alltid lek. Jag kommer aldrig att glömma mina valpar och kommer alltid att vara här, ge dem det bästa under resten av dessa år. Oavsett hur länge sedan din valp var här, så är det min största rädsla att inte hålla kontakten.

 

Please don't forget your breeder!

I knew from day one not every puppy could stay. Preparing them for life took many hours each day. I love every minute watching them develop and thrive. Helping them discover the world fills me with pride. The weeks are numbered, never enough time. I worry, even though I know the puppies will be fine. I trust you with this puppy and hope you understand, I handpicked you and expect you to follow the plan. Continue to provide new experiences each day, never stop training and always include play. I will never forget my puppies and will always be here, please provide them the best for the rest of theis years. No matter how long ago your baby was here, not staying in touch is my biggest fear. 

 

 

 free web counter Counter Powered by  RedCounter
pagerank check